Aloevera_planta_handlagetsmassage
SJ_FLP_734_DR_March18_0873
Aloevera_Gele_handlagetsmassage
Ansiktsserierna_handlagetsmassage
Heatlotion_Handlagetsmassage

Aloe vera av högsta kvalitet


Forever Living arbetar hårt med att skapa kvalitet för att du som använder Aloe vera-produkterna ska bli nöjd – eller mer än nöjd. Därför ansvarar vi för hela processen – från planta och produktion till transport och lagerhållning – och kontrollerar kontinuerligt kvaliteten i egna laboratorier. Det är en garanti för att våra produkter alltid ska hålla måttet.


Vår egen forsknings- och utvecklingsavdelning utvecklar ständigt sortimentet för att passa marknadens förändrade behov och önskemål, eller uppdaterade regelverk och lagkrav. Alla ingredienser och användningen av dem i Forever Livings produkter är idag tillåtna inom EU och Skandinavien och anses vara säkra för konsument. Vår Aloe vera-juice, till exempel, tillverkas enligt mycket strikta kvalitetskrav och är gjord på själva innerfilén av just arten Aloe Barbadensis Miller. Den tillverkas alltså inte av de yttre delarna av Aloe vera-plantans blad. Miljontals människor dricker tryggt Forever Aloe Vera Gel dagligen*.


Vi kan vår sak och litar på våra produkter. Det innebär att vi utan att tveka kan erbjuda 90 dagars Nöjdkundgaranti. Det ger dig möjlighet att prova Forever Livings produkter med Aloe vera och se om du gillar dem. Om du inte är nöjd efter 90 dagar får du pengarna tillbaka – även om du använt din produkt. Enklare och tryggare kan det knappast bli.

Vill du ha en träff härlig stund med dina vänner för visning av produkterna så kommer jag hem till dig och berättar mer. Du kan själv välja om du vill veta mer om våra ansiktsprodukter, topp 8 produkter eller vår kost och träningsprogram. Du väljer vad du tycker passa dig bäst för en trevlig och inspirerande stund. Ge dig själv och dina vänner chansen att prova och smaka på de olika produkterna.

Varför jag valde att sälja dessa produkter är först och främst för att de inte har stark doft pga. att jag kan få både allergiska reaktioner och astma av olika doftämnen.  Produkterna är även av en fantastiks kvalité som inte kostar en förmögenhet. Som oberoende återförsäljare kan jag vara riktigt trygg med att om du inte tycker att produkten lever upp till vad den lovat så kan du alltid lämna tillbaka produkten och få pengarna tillbaka.