Revolving

 

Namnet revolving syftar på att återskapa rörelse.

 

 

Revolving är en myofasciell behandlingsteknik skapad av naprapat Richard Thörn. Behandlingen är mycket behaglig då terapeuten sakta ska ta sig ner och igenom fasciastrukturen. Denna behandling ska inte göra ont för då spänner sig kroppen för att skydda de ömma områden och du får en minskad effekt av behandlingen. Muskelfascian är en väsentlig del av hela det fasciella nätverket och omsluter och penetrerar alla delar av muskulaturen." We live and breathe through our fasia. By its action we live and by its failure we die. When our fascia is free, we are free."

A.T. Stills, osteopatins grundare

 

MASSAGE

 

Ge dig själv en skön en stund för att hitta tillbaka till dig och din kropp oavsett om det är klassisk massage eller taktil massage.En klassisk massage går på djupet och behandling ger hela kroppen en avslappnande effekt. Den mjukar upp och släpper på spända muskler och bindväv men tar inte hand om specifika problem.  Taktil massage är väldigt lugn och ro givande och passar de som har värk, smärta eller behöver ha en stund med lugn och ro.

 

Forever Living

 

 

Aloe Vera har länge varit en populär medicinalväxt. Faktum är att den har använts för att behandla olika hälsotillstånd i tusentals år. Idag används den flitigt inom kosmetika-, läkemedels- och livsmedelsindustrin.

 

 

Den är kanske mest känd för att behandla hudskador, men kan användas på många fler sätt också. Människor har länge känt till växtens läkande fördelar, och växten har länge använts för att bland annat hjälpa till att behandla sår, håravfall, hemorrojder och matsmältningsproblem.